Margaretas innovationsdag på Solvalla 13 mars 2018

Hej,
Unga bjuds in till Solvalla och Margaretas innovationsdag för unga i hästsporten* tisdagen den 13 mars 2018. I ett steg att stärka ungdomar ska Svensk Travsport årligen, tillsammans med hela hästnäringen och Handelshögskolan i Stockholm, anordna en innovationsdag för unga hästintresserade med syfte att ge dem ett ökat intresse för innovation och entreprenörskap samt få ökad kunskap och insikt om vad de kan åstadkomma med innovation inom sitt intresseområde – hästen.
 
”Sprid bland era unga”
Målsättningen är 100 unga från hela hästnäringen som möts under en dag på Solvalla och vi behöver göra det tillsammans för att lyckas varför jag ber er att uppmana era unga att delta den här dagen. Svensk Travsport kommer att lägga ut information om detta på travsport.se under. Om ungdomarna behöver hjälp att få ta ledigt från skolan kan vi hjälpa till med ett intyg om vad dagen innebär och ska handla om.
 
*Margareta Wallenius-Kleberg är en av travsportens allra främsta ambassadörer och på hennes 80-årsdag hyllades hon av Svensk Travsport, ATG och Hästnäringens Nationella Stiftelse, genom att man i hennes namn ska anordna en innovationsdag för unga i hästnäringen. Med Margareta Wallenius-Kleberg som beskyddare ska dagen stötta, inspirera och uppmuntra ungdomar att se möjligheterna till en karriär inom hästnäringen och fungera som en brygga för dem som vill ta steget till att bli entreprenör och innovatör.
För mer information och intresseanmälan mejla lenacarrasco@hotmail.se