Nytt år!

Hej,

SCHA vill tacka alla som bidragit och gjort 2018 till ett bra år för SCHA! Ingen nämnd och ingen glömd.

I och med det nya året så startar även SCHA’s nya verksamhetsår. Därmed är det även dags att betala in medlemsavgiften för 2019. Det är samma priser som 2018, enskildtmedlemskap 300:- och familjemedlemskap 500:-, du kan även välja att stödja föreningen genom att betala ett stödmedlemskap om 100:- mer info under föreningen-bli medlem. Ansök om medlemskap i den slutna facebookgruppen Medlemsgrupp-Swedish Caspian Horse Association efter betalning. Har du inte Facebook kontakta lenacarrasco@hotmail.se så löser vi att du får samma info som övriga medlemmar fast på annat sätt.
   För de som betalade medlemskap för 2018 och är med i den slutna facebookgruppen så gäller det att betala medlemsavgiften senast 31 januari, efter det datumet så plockas de som inte betalat medlemsavgift bort. När medlemsavgift är erlagd ansök om medlemskap i gruppen igen.

Med hopp om ett fantastiskt 2019 för den Kaspiska hästen i Sverige!

//Styrelsen 

Last Modified on 11 november, 2019
this article Nytt år!