Referat från avel, exteriör och brukbarhetsclinic 21/4

clinic 21 april 2018
Foto: Lena Carrasco

Lyckad avelsutbildning i Knivsta
SHs Lennart Gustavsson besökte Avelsföreningen Kaspisk Häst och Svenska Miniatyrhästföreningen i helgen och föreläste och förevisade för 24 deltagare (hälften av deltagarna var under 27 år) om avel, exteriör och brukande. Det var både teori och praktik och alla deltagarna var mycket nöjda, de fick både nyttig information och ny inspiration med sig hem.
Vi tackar föreningarna för ett gott samarbete och tack Lennart för att du far land och rike runt för att sprida dina erfarenheter och kunskaper!

Utbildningsdagen var inom ramen för vårt Ungdoms- och Avelsprojekt som är finansierat via HUS och HNS och vi erbjuder alla medlemsföreningar att ansöka om finansiering för att skapa ett intresse för avel, exteriör, brukande samt ett intresse för rasen och föreningsarbete! Kontakta oss vid frågor!